onsdag 14 juli 2010

Fjällbacka by day !

Idag har vi legat stilla för att se över skadorna från trombkvällen..
Tyvärr vilade o slappade vi så mycke så jag hann inte med att fixa skadan, fast det kanske betyder att den inte är så allvarlig.. Jag får svära ihop det lite senare..
Men mitt i allt vilande var det en av dom två i besättningen som fick för sig att vi skulle upp på det förbannade berget där man spelat in några scener av Rönja Rövardotter, ni vet när hon hoppar över en bergsskreva..
Herre jösses vilken klättring vi påbörjade.. Efter ett tag fick vi göra ett basläger, för vi behövde ju nåt att utgå ifrån i den fortsatta klättringen.. Trapporna blev bara brantare o brantare för att sedan försvinna o man fick stappla sig fram på smala tunna brädor genom skrevan.. Sen tog dom hemska trapporna vid igen, nu var det nära kolapps, men det var bara att bita ihop o fortsätta.. Efter ca: 15-20 minuter från starten så var vi uppe..
Ja, det var som jag trodde, Man såg Fjällbacka där nere, vad skulle man upp där för när man visste vad man skulle få se !!
Väl nere igen så blev det en fika på en av dom lokalt ställe, vi hade ju varit utan mat i en timme nästan..
Nu sitter vi o funderar på vilken väg vi ska ta imon, vi satsar på att komma till Ramsö, det ligger typ 2487 n/m rakt västerut.. Fattas det ett kommatecken kanske? Nää...
Bäst o lägga sig tidigt ikväll så man inte försover sig imon.
skulle ju vara synd om man missade Lamon:s avgången...

1 kommentar:

  1. Hade du (ni) inte semester? Räcker att åka ut till närmsta naturhamn. Ska man se en massa städer så finns det turistbussar hehe.
    Jo notera datum och klockslag för olyckan för det kan finnas mer som lägger in till försäkringsbolagen om naturkatastrofen.
    Bra att dokumentera.

    Koppla av och bada nu och sköt om er.

    SvaraRadera