söndag 2 maj 2010

Äventyret är slut, men det kommer fler.

Nu är denna extremt farliga o händelserika resa gjord..
Men man kan summera den med att vi hade tur som överlevde dessa historiskt sett värsta oväder o stormar som någonsin sätts av människor..
Natten flöt på rätt bra, bara en del gammal sjö som öste in mot fastlandet, det fattades bara några öar som blivit bortspolade när vi vaknade idag..
Stig var o hämtade oss med limosinen o körde oss till Harry där vi fick titta på detta underbara underverk, sen körde han oss tillbaka, undra om han var lättad över att vi klev ur bilen ?
Tillbaka i båten för att fixa lite innan våran skjuts kom o hämtade oss, vi hade ju en hink Bullens kvar o min skötare pressade ner några kalla så han skulle klara sig tills han kom hem..
Väl tillbaka till utreseplatsen för att ta egen bil resten av resan så hälsade vi på hos Orven som för dagen var extra lugn o försynt.. Vi undrade ju vad detta berodde på o kom på det ganska fort, han övervakare och sängkamrat var ju där oxå..
Strax innan Göteborg blev det bilkö på ca: 13 mil. Men efter 15 minuter så fick vi se vad det berodde på, det var ett fruntimmer som hade kört på en annan bil.
Nää, det var en kille, men han hade kört som ett fruntimmer för annars hade det ju inte hänt..
Sen var det fritt fram o vi snittade väl på ca: 230 km/h o var hemma på några timmar.
Sniper såg lättad ut när han tog sin bil o fortsatte hem till sig.
Undra om han följer med någon mer gång ??

Nu är det inget båtåka på en liten stund så det kanske blir en aning tyst på Bloggen, men det kanske händer annat man kan skriva om..
Om det inte gör det så får ni vänta tills jag kommer till skeppet nästa gång..

5 kommentarer:

  1. Ja ni ska ha tack för intitten och allt kaffe som ni vägrade att ta emot. Hade ju ändå en massa kaffe sedan förra året som var utgången. Hade bara hehövts rostas på lite i stekpannan så hade det blett kanondricka.
    Om ni hade sketit ner er sedan efter vägen vet jag inte.
    En liten skithistoria som är sann.
    För många år sedan skulle en kompis åka med en snubbe och fiska och jag tror eller vill minnas att färden gick utåt Orust - Tjörn.
    Det var en stadig bit som han följde med och som vägde runt (130-140) kg.
    Denne var av naturen törstig och inget fanns att köpa på en söndag så denne hade tagit med sig några flaskor mäsk som inte var färdigjäst.
    Han pimplade i sig rätt bra under färden och var lite lullig när dom äntrade Ekan.
    Ut och fiska va det ja. Det tog inte lång stund förrän den fete for runt i den lilla ekan som höll på att välta.
    Han var så in i bänkens skitnödig och desperat. I det sista så vecklade han ut en Göteborgsposten på botten av ekan och det var rena ränneskitan sa kompisen och en helvetes odör.
    Jag frågade "kunde han inte ha skitit över relingen?".
    Nä sa kompisen för då hade vi slått runt med den vikten.
    På hemvägen så fick mäskgubben ett anfall till och stimmade om att kompisen måste stanna och det var på en rakstäcka utan några som helst buskar och träd.
    Kompisen sa: fy fan jag åker aldrig med honom och fiskar någon mer gång för du skulle ha sett den där elefanten med nerdragna byxor som sket på vägrenen. Man skämdes inför alla som åkte förbi.

    SvaraRadera
  2. rillezzzzzzzzzzzzz2 maj 2010 kl. 21:12

    hahahhahahhahaha

    SvaraRadera
  3. Var lite orolig för den den frågan! Kan man få smälta intrycket ett tag innan svar ?

    SvaraRadera
  4. När vi anlände Lysekil,hoppade Lamon ut på bryggan o skrek,HJÄLP HAN VÅLDTAR MIG! O efter det vågade jag mig inte ut förrän det blev mörkt.

    SvaraRadera
  5. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera