onsdag 28 april 2010

Ny besättningsman.

Det har pågått ett enormt jobb som jag inte velat gå ut med innan för att inte röja några hemligstämplade uppgifter.. Men nu är allt klart och jag kan meddela att det ska mönstra på en ny besättningsman.. Han kallar sig Sniper för att han inte ska bli igenkänd på olika forum..
Det har varit 4 mycket meriterade konsulter som hjälpt mig med att få fram det lämpligaste namnet för denna uppgift, efter flera månader så kom svaret, Sniper är den mest erfarna o mest lämpliga att ta sig an jobbet..
Hans främsta uppgift kommer att vara navigatör såväl som att byta sida i sjökortspärmen.
Han kommer oxå ha en stor del i att styra då han är extert o mycket van vid rattar, han har ju körkort på bil..
Det är oxå han som ansvarar för att konservöppnaren finns på plats för eventuell burköppning..
Han kommer även att ta det stora jobbet som maskinchef, vi har tillsammans utvecklat ett nytt system för motorkontroll, låter motorn så går den, låter den inte så har den stannat och då måste vi vidtaga erfodreliga åtgärden för att starta den igen, eller som vi övat på i badkaret under vintern, lämna skeppet o tillbringa tid i vattnet..

Så jag vill bara påminna er om att på avresedagen när ni vinkar av, så glöm inte att ta med presenter även till Sniper !

6 kommentarer:

  1. Angående Presenter,så behöver vi inte så många,bara dom är Dyra!

    SvaraRadera
  2. Vad ska du göra då? Bara dricka öl?

    SvaraRadera
  3. Tror han sitter och lusläser sjökortet memorerar varenda kobbe och grund för att kunna va säker på att inte stå på grund

    SvaraRadera
  4. Lycka till. Hur dags drar du loss bryggan?

    SvaraRadera